Skip to content

Medewerker customer support

Utrecht€ 14,1 per uur

Functieomschrijving

Op zoek naar een flexibele bijbaan waarbij je veel vrijheid krijgt? Dan is dit jouw kans!

''Het fijne van het werk bij Duxxie vind ik het werken in een klein, betrokken team. Naast je werkzaamheden op de customer support krijg je veel mee van wat er speelt binnen het bedrijf. Vanwege de betrokkenheid heb ik de indruk dat elk individu telt en dat geldt ook voor de zorgverleners en cliënten. Je hebt genoeg tijd om iedereen te woord te staan waardoor je de klanten echt kan helpen. Hierdoor bouw je een fijne werkrelatie op en leer je veel van het klantcontact. Daarnaast vind ik de combinatie van thuis- en op kantoor werken erg prettig.''

- Aldus Bente (customer support medewerker bij Duxxie)


Informatie vacature customer support

Duxxie.nl is een online platform dat het bestellen van zorghulpmiddelen makkelijker probeert te maken. Zorgprofessionals (zoals wijkverpleegkundigen, ergotherapeuten, transferverpleegkundigen en kraamconsulenten) kunnen via dit platform online de hulpmiddelen bestellen die hun cliënten nodig hebben om zo lang mogelijk zelfstandig thuis te blijven wonen. Inmiddels zijn er meer dan 9.000 zorgprofessionals en 40 leveranciers aangesloten. Duxxie.nl biedt jou de mogelijkheid om in korte tijd heel veel te leren, ervaring op te doen maar ook te groeien in vaardigheden en capaciteiten. Daarnaast hebben we een jong team dat heel graag successen wil boeken en meters wil maken!

Als customer support medewerker ben jij hét visitekaartje van een enerverend zorghulpmiddelen platform. Je bent 1e lijn klantenservice en gedurende de dag beantwoordt je vragen via de e-mail, chat en telefoon. Je zorgt ervoor dat het bestellen van zorghulpmiddelen goed verloopt. De werkzaamheden zijn van maandag t/m vrijdag (09:00-17:00) en worden uitgevoerd vanaf kantoor en soms vanuit huis. Het uurtarief bedraagt 14,10 euro en je bent student woonachtig in regio Utrecht.

Lijkt dit jou ook leuk? Reageer dan snel!

Vereisten

  • Je bent student
  • Je hebt affiniteit met de zorg
  • Minimaal 8 uur per week beschikbaar voor 4 maanden.
  • Goede communicatieve vaardigheden.
  • Het uurtarief bedraagt 14,10 euro.
Utrecht, Noord-Holland, Nederland
€ 14,1 per uur

of